Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Finalistes del Challenge Joves Emprenedors

Finalistes del Challenge Jove Emprenedors d'Educaixa

  Tenim grans notícies. Ho hem tornat a fer! Un projecte del col·legi San Antonio de Padua ha sigut seleccionat per a participar en la gran final de «The Challenge«. Després d’haver-ho aconseguit els anys anteriors amb els programes Big Data (amb els projectes «Big Data al volante» i «Cubata Big Data«) i BeCritical (amb el projecte «¿Somos los únicos adictos (jóvenes vs adultos)?«), aquest any hem sigut premiats en el programa «Joves Emprenedors«, amb el que hem treballat els ODS en la segona avaluació.

  L’alumnat ha analitzat el seu entorn per trobar algun aspecte a millorar que estiguera relacionat amb algun Objectiu de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Fruit d’aquesta anàlisi, han desenvolupat les seues propostes de millora i, junt amb més de 1500 projectes, les han presentat al «The Challenge» d’Educaixa.

  L’equip de 1r de batxillerat format per Lola Canut, Ruth Garrido, Maria Martínez i Enric Valor estaran, entre el 3 i el 6 de maig, en la gran final de Barcelona on podran seguir evolucionant el seu projecte «Dis[FUN]cional«. Aquest treball ha sigut possible gràcies a la participació del meravellós alumnat del C.E.E. Carmen Picó d’Alzira, els quals són part fonamental de l’èxit d’aquesta iniciativa.

  Des del col·legi San Antonio de Padua volem felicitar a tot l’alumnat que ha participat en l’edició d’enguany i agrair al professorat i les famílies del C.E.E. Carmen Picó que ens permeteren gaudir de la seua companyia en les activitats que realitzàrem. També volem desitjar molta sort a l’equip que participarà en la final del «The Challenge». Van a viure una experiència formativa i de convivència amb altres alumnes que no oblidaran mai. Moltíssima sort!