Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Exàmens Cambridge

  El col·legi San Antonio és un centre examinador de la Universitat de Cambridge. Els exàmens Cambridge English es coneixen a tot el món per la seua reputació, qualitat i prestigi, i estan reconeguts tant per institucions educatives com pel món empresarial com una garantia en l’avaluació i valoració de les competències lingüístiques en llengua anglesa.

Hi ha una extensa xarxa de «Preparation Centers de Cambridge, ESOL» repartits per tot el territori nacional. El nostre col·legi pertany a aquesta xarxa de centres, per tant, ens permet presentar als nostres alumnes, a través d’un centre examinador.

  Els exàmens han estat dissenyats per adaptar-se als interessos dels candidats més joves en edat escolar i incrementa la seua motivació per aprendre anglès. Els exàmens que es realitzaran aquest any són:

Cambridge English for Schools (*): a partir de 12 anys.
  • Preliminary English Test (PET) for Schools (B1)
  • First Certificate in English (FCE) for Schools (B2)
Calendari exàmens Cambridge 2024

Les persones interessades a fer l’examen, han d’entrar a l’enllaç de el nivell de què volen examinar-se i omplir les seues dades:

  Ací teniu aquest enllaç amb una prova de nivell orientativa, la qual no avalua totes les habilitats, però pot servir d’orientació sobre el nivell d’anglès. A més, en cas de dubte, podeu consultar al vostre professor/a d’anglès.

  (*) Cambridge English for Schools (PET, FCE y PET/FCE for schools) tenen el mateix format i reconeixement. Únicament es diferencia el contingut i tractament dels temes, ja que PET for Schools està enfocat als interessos i experiències personals de l’alumnat en edat escolar.