Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Exàmens Cambridge

  El col·legi San Antonio és un centre examinador de la Universitat de Cambridge. Els exàmens Cambridge English es coneixen a tot el món per la seua reputació, qualitat i prestigi, i estan reconeguts tant per institucions educatives com pel món empresarial com una garantia en l’avaluació i valoració de les competències lingüístiques en llengua anglesa.

Hi ha una extensa xarxa de «Preparation Centers de Cambridge, ESOL» repartits per tot el territori nacional. El nostre col·legi pertany a aquesta xarxa de centres, per tant, ens permet presentar als nostres alumnes, a través d’un centre examinador.

  Els exàmens han estat dissenyats per adaptar-se als interessos dels candidats més joves en edat escolar i incrementa la seua motivació per aprendre anglès. Els exàmens que es realitzaran aquest any són:

Cambridge English for Schools (*): a partir de 12 anys.

  • Key English Test (KET) for Schools (A2)
  • Preliminary English Test (PET) for Schools (B1)
  • First Certificate in English (FCE) for Schools (B2)
Calendari exàmens Cambridge 2019


Les persones interessades a fer l’examen, han d’entrar a l’enllaç de el nivell de què volen examinar-se i omplir les seues dades:

Key English Test (KET) for Schools (A2)

Preliminary English Test (PET) for Schools (B1)

First Certificate in English (FCE) for Schools (B2)

  Ací teniu aquest enllaç amb una prova de nivell orientativa, la qual no avalua totes les habilitats, però pot servir d’orientació sobre el nivell d’anglès. A més, en cas de dubte, podeu consultar al vostre professor/a d’anglès.

  (*) Cambridge English for Schools (PET, FCE y PET/FCE for schools) tenen el mateix format i reconeixement. Únicament es diferencia el contingut i tractament dels temes, ja que PET for Schools està enfocat als interessos i experiències personals de l’alumnat en edat escolar.