Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Inici de curs 2023-2024

Finalistes del Challenge Jove Emprenedors d'Educaixa

  Aquest dilluns encetem un nou curs escolar. Com ja sabeu, aquest curs serà molt especial, ja que celebrem el nostre centenari. Enguany, com a novetat, farem l’entrada tots els grups a la mateixa hora i per la mateixa porta. Per aquest motiu, amb la intenció d’evitar aglomeracions, les portes estaran obertes 15 minuts abans de l’hora d’entrada oficial, perquè pugueu entrar només arribeu.

  L’entrada, de tots els grups, el dilluns dia 11, es farà a les 9.30 h per la porta del carrer Sénia Bonastre (les portes del carrer Santa Anna estaran tancades). Com sabeu, és un carrer estret, per tant, com ja hem dit, les portes estaran obertes abans d’eixa hora perquè pugueu entrar directament.

  L’eixida del dilluns 11 serà a les 13.00 h. Primària eixirà per la porta de Sénia Bonastre. Secundària i Batxillerat eixiran per la porta del carrer Santa Anna.

  L’alumnat que ve amb autobús i arriba al centre abans, entrarà dins (per Sénia Bonastre) i esperarà al pati fins que siga l’hora de pujar a les classes.

  HORARI SETEMBRE

  • En Primària, des de l’12 fins al 29 de setembre, l’horari serà de 9.00 h fins a les 13.00 h. A partir de l’1 d’octubre reprendrem l’horari normal.
  • En Secundària i Batxillerat, des de l’12 fins al 29 de setembre, l’horari serà de 8.10 h fins a les 13.30 h. A partir de l’1 d’octubre reprendrem l’horari normal.

  AUTOBÚS
Les persones que vulguen fer ús del transport escolar, hauran de posar-se en contacte amb l’empresa corresponent:

  • Autocars Lozano: 96 246 70 85.
  • Autocars Briz: 96 244 93 10.

  UNIFORME PRIMÀRIA / ESO
Durant el mes de setembre, donades les elevades temperatures que hem tingut els altres anys, l’alumnat de Primària i ESO pot vindre al col·legi amb l’uniforme d’Educació Física del centre.