Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Actes del centenari

Actes del centenari del col·legi San Antonio de Padua de Carcaixent

  Com ja sabeu, enguany celebrem el 100 aniversari del nostre col·legi i tenim el gust de convidar-vos als actes de commemoració del centenari. Farem un fum d’activitats i reunions a les quals ens encantaria que vingueres. Si encara no ho has fet, pots apuntar-te al nostre formulari de contacte per rebre tota la informació. Ací et presentem les més importants:


ACTE D’INAUGURACIÓ DEL CENTENARI

  El divendres 29 de setembre arranquem els actes del centenari amb una gran inauguració al col·legi. L’obertura de portes i inici d’activitats està previst a les 20.00 h. A les 21.00 h tindrem el parlament per part de la direcció del centre i les autoritats convidades. Seguirem amb la inauguració oficial del gran mural creat per l’artista Toni Espinar per a commemorar el centenari del centre. Toni ens explicarà la iconografia del mural mentre visualitzem el time-lapse de la seua execució.

  A continuació es farà diferents activitats per tot el centre:

 • Volta guiada pel centre per recordar la història del col·legi.
 • Exposicions de fotografies de l’alumnat i les classes cada dècada.
 • Vídeo explicatiu de la història del centre.
 • Activitats i tallers diversos per a la gent que ens visite per tot el centre.
 • Actuacions musicals.
 • Venda d’entrades/tiquets per a la master class de Fray Ángel, per al recital i per al sopar de clausura.
 • Espai amb projecció d’imatges i photocall perquè les diferents promocions d’alumnat puguen fotografiar-se i immortalitzar el moment.
 • Venda de merchandising commemoratiu del centenari.
 • Tardeo. Zona de beguda i menjar.
 • Festa per a acabar


MÀSTER CLASS DE CUINA DEL PADRE ÁNGEL

  Aquest cuiner franciscà del monestir Sant Esperit de Gilet va botar a la fama gràcies al seu canal de cuina a YouTube, on compta amb vora 300000 subscriptors i on alguns dels seus vídeos de receptes de cuina superen el milió de visualitzacions. Pots entrar al seu canal en aquest enllaç: https://www.youtube.com/@MonasterioSantoEspiritudeGilet

  L’acte serà el dimarts 10 d’octubre i hi haurà 2 torns: un a les 11.30 h del matí per a alumnat del nostre centre i l’altre a les 18.30 h dirigit a persones adultes perquè puga participar qui vulga.

  Les places són limitades, per poder fer la màster class, serà necessari apuntar-se a aquest formulari i fer el pagament del material que s’utilitzarà (5 €) al col·legi abans del 6 d’octubre.


RECITAL DE POESIA

  El divendres 13 d’octubre, a l’església del convent dels franciscans (C/Plaça del convent, 2) es farà un espectacular recital de poesia a càrrec de l’alumnat del col·legi. Hi haurà 3 torns: a les 18.00 h, a les 19.30 h i a les 21.00 h. Per poder assistir, cal comprar les entrades (2 € de donatiu), fins al 6 d’octubre al centre o en taquilla el mateix dia de l’acte (fins a completar aforament).


PROCESSÓ DE LA MARE DE DÉU D’AIGÜES VIVES

  El dilluns 16 d’octubre vos animem vore la processó de la Mare de Déu d’Aigües Vives al seu pas pel col·legi, on farà una xicoteta parada per ser portada per alumnat present i passat del nostre centre i per gaudir de la decoració de la façana del col·legi.


EXPOSICIÓ DE QUADRES BENLLIURE

  Del 27 d’octubre al 21 de novembre, a la sala Sant Llorenç de Carcaixent, hi haurà una exposició dels 51 quadres que José Benlliure va pintar per a il·lustrar la vida de Sant Francesc. L’entrada és gratuïta en horari:

 • De dilluns a dijous, demanar cita cridant al centre.
 • Divendres i dissabte, de 18 h a 20 h.


EUCARISTIA DE CLAUSURA DEL CENTENARI

  El divendres 24 de novembre, a les 19.00 h, a l’església del convent dels franciscans (C/Plaça del convent, 2) es farà una celebració de clausura dels actes del centenari.


SOPAR DE GALA PER CLAUSURAR EL CENTENARI

  El divendres 24 de novembre, a les 21.00 h, en la sala Rex Natura d’Alzira hi haurà un sopar de gala per a celebrar la clausura dels actes del centenari. Podeu consultar el menú en aquest enllaç. Les taules es disposaran per promocions.

  La inscripció al sopar està tancada. Moltes gràcies a totes les persones que compartireu amb nosaltres aquesta meravellosa nit. Ens vegem el divendres!