Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Finalistes del Challenge BeCritical

Finalistes del Challenge BeCritical d'Educaixa

  L’alumnat de 4t d’ESO ha treballat aquest trimestre, en grups, amb el programa BeCritical d’Educaixa amb la intenció de potenciar el seu pensament crític, analitzant i creant elements audiovisuals. Cada grup ha elegit un dels tres possibles temes baix estudi (tecno-addiccions, publicitat o tecno-oci) per a investigar, reflexionar i actuar com, a més de consumidors, productors d’informació.

  El nivell de les produccions audiovisuals creades ha sigut molt alt, amb diversos vídeos que optaven a ser elegits com a un dels 25 finalistes d’aquest programa. Des del centre volem felicitar a tot l’alumnat pel gran treball que han fet.

  El projecte «¿Somos los únicos adictos (jóvenes vs adultos)?» ha sigut seleccionat com un dels finalistes del Challence BeCritital d’Educaixa. Els alumnes Raúl García, Claudio Pastor, Nicolás Piles i Gabriel Signes, de 4t d’ESO, han creat un vídeo que analitza el nivell d’addicció a les noves tecnologies per part dels jóvens i dels adults, qüestionant-se si, com molta gent creu, aquestes addiccions són només cosa dels adolescents.

  Junt amb els companys de 1r de batxillerat, que han sigut seleccionats finalistes del Challenge Big Data, representaran el nostre centre a la final que se celebrarà a Barcelona del 4 al 7 de maig. Allí hauran d’evolucionar el seu projecte fins a arribar a convertir-se en autèntics worldshakers. Molta sort!