Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Portes Obertes 2022

Visita presencial personalitzada

 Enguany, amb la intenció d’oferir-te un tracte personalitzat, hem programat per a vosaltres diferents sessions de portes obertes en grups reduïts. Ens reunirem i resoldrem tots els dubtes que pugueu tindre. D’aquesta manera, vos proporcionarem un tracte més personalitzat al mateix temps que es mantenen totes les mesures de seguretat per tal d’evitar contagis. Els horaris de les visites són:

  Les visites per a les persones interessades en ESO i Batxillerat seran dilluns o dijous en horaris diferents. Les de Primària seran dijous a les 16.00 h. Per a Infantil, cal posar-se en contacte amb l’Asil (96 243 02 96). En cas que cap horari s’adapte a les teues necessitats, pots posar-te en contacte amb nosaltres cridant al telèfon del centre (96 243 02 50).

  Per a reservar cita, cal inscriure’t al formulari i triar dia i hora. Baix tens uns enllaços per a elegir l’etapa en la qual tens interés. En cas d’estar interessats en més d’una etapa, seleccionar només l’etapa més alta.

Apunta’t!

  Punxa en l’enllaç de Primària o d’ESO/Batxillerat per a accedir al formulari de reserva de cita presencial. Una vegada entres en l’enllaç, l’hauràs d’omplir per a reservar lloc.