Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Reserva visita presencial personalitzada per a Primària

  En la visita presencial personalitzada per a Educació Primària t’explicarem els aspectes més rellevants del nostre projecte educatiu. Sabràs qui som, com treballem i quin és el camí pel qual acompanyarem al teu xiquet o xiqueta al llarg de la seua vida acadèmica al nostre col·legi. Et contarem tot allò que vulgues saber i resoldrem tots els dubtes que tingues. Estem desitjant vore’t!

  Completa el formulari que apareix a continuació perquè puguem atendre’t com cal i posar-nos en contacte amb tu. En principi, l’horari de visites per a les famílies interessades en Primària és dijous de 16:00 a 17:00.

  Si veus que el dia en què tens interés no té hora per a seleccionar al calendari és perquè ja està ocupat. Mira en les setmanes següents. En cas que cap dels horaris s’adapte a les teues necessitats, posa’t en contacte amb el centre cridant al telèfon 960 243 02 50 i intentarem adaptar-nos a tu.

  Les visites han finalitzat per aquest curs. Si necessites informació, pots posar-te en contacte amb el centre telefonant al 96 243 02 50.