Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Cursa solidària per la Pau

Què és?

 Des del col·legi San Antonio de Padua de Carcaixent, amb la col·laboració de l’Asilo Nuestra Señora de los Desamparados, s’ha organitzat una cursa solidària no competitiva amb l’objectiu de recaptar fons per tal de col·laborar amb els nostres germans, víctimes de la guerra entre Ucraïna i Rússia. Els beneficis de la cursa aniran destinats a Cáritas València, pels projectes que actualment realitzen a Ucraïna.

Quant i on és?

  La cursa tindrà lloc el proper divendres, 6 de maig a les 11:30 del matí. Tindrà un recorregut circular per distints carrers del poble, sent el principi i el final el col·legi (per la porta del carrer Santa Ana) tot passant per l’església de Sant Francesc.

Qui pot participar?

  Poden participar tots els membres de la comunitat educativa: alumnat, famílies, PAS, professorat… Però també tot aquell veí o veïna del poble que estiga sensibilitzat amb la causa!

Com puc adquirir el meu dorsal?

  En el cas de l’alumnat i les famílies, els dorsals s’adquiriran mitjançant els tutors i tutores del centre tal i com s’explica a la circular de plataforma. La resta de gent podrà adquirir-la en porteria preguntant a Jose. El dorsal té un preu d’un euro o la voluntat. L’últim dia per adquirir-los és el dimarts, 3 de maig.

I si no puc acudir a la cursa però vull participar, què puc fer?

  És ben senzill! També pots participar fent un donatiu a canvi d’un dorsal zero, així tu també podràs col·laborar amb el projecte.

  Moltes gràcies per la vostra participació, ens veiem el proper dia 6 a l’escola!