Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Llistat exalumnat per al centenari

Centenari del col·legi San Antonio de Padua

  El 12 de novembre de 1923 el col·legi San Antonio de Padua va obrir les seues portes. Per tant, el 12 de novembre de 2023 celebrarem el nostre centenari i volem fer-ho amb totes les persones que han format part d’aquest centre en els seus 100 anys d’història. Fins que arribe la data de l’aniversari, anirem planificant diferents actes i activitats per a celebrar-ho com cal. Ens ajudes?

  El primer pas que anem a donar és crear una base de dades amb totes les persones que han estudiat al nostre centre i que estan interessades en participar en algun dels actes. Per a apuntar-te, només has de punxar en la imatge del centenari que hi ha en la pàgina principal. Et durà a un formulari on has de posar el teu nom, cognoms, telèfon, correu electrònic i any de naixement. Això ens permetrà organitzar-nos millor i tindre un registre de totes les persones que han format part de la nostra història.

  Si has estudiat amb nosaltres i vols informar-te de les activitats i participar en els actes del centenari, apunta’t al nostre formulari. Avisa tots els teus companys i companyes perquè pugueu retrobar-vos i compartir junts totes les activitats de l’any del centenari. T’esperem!