Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Graduació 2n Batxillerat 19-20

Graduació 2n de Batxillerat 19-20

  Este divendres, tingué lloc a l’església de Sant Francesc l’acte religiós i acadèmic de graduació que teníem pendent des de feia 2 cursos. L’estat d’alarma generat per la covid-19 va fer que canviàrem molts dels nostres costums i gran part de les activitats que celebrem cada curs. Sense cap dubte, una de les que més mal ens va saber no poder fer va ser l’acte de graduació de 2n de batxillerat d’eixe curs. No obstant això, teníem molt clar que no era cap cancel·lació, només era un ajornament.

  Per aquest motiu, només hem vist que la situació de la pandèmia es relaxava i ens permetia ajuntar-nos, hem llançat la proposta als nostres (ja) antics alumnes de la promoció 2019-2020 de 2n de batxillerat i la seua resposta ha sigut molt favorable, amb la participació de pràcticament tot l’alumnat de la promoció.

  Ha estat una jornada molt emotiva, plena de records, on hem pogut retrobar-nos i rememorar anècdotes viscudes. També ens ha oferit la possibilitat de mantenir el contacte i posar-nos al dia de totes les novetats que han anat apareixent en les nostres vides. Sense cap dubte, totes i tots teníem ganes que arribara aquest dia.

  Pots vore les imatges de l’acte a les nostres xarxes socials:

  Des del col·legi San Antonio de Padua volem, per fi de manera oficial, felicitar-vos per la vostra graduació i desitjar-vos el millor en la vostra vida. Recordeu que el col·le és la vostra casa i que sempre estarem ahí per al que necessiteu. Enhorabona!