Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Guanyadors del Premi d’Innovació Educativa

Guanyadors del Premi d'Innovació Educativa

   El col·legi San Antonio de Padua està d’enhorabona, hem sigut declarats guanyadors dels Premis d’Innovació Educativa a nivell nacional, en l’apartat de Gestió de la Pandèmia. L’anunci ens va arribar el passat divendres 21 de maig en una gala que, a causa de la pandèmia, ha hagut de ser online.

   Aquest reconeixement posa de manifest el valor del treball fet pel centre durant tot aquest curs. Des del mes de juny passat, s’ha estat treballant sense descans per planificar com havia de ser aquest curs escolar i per adaptar-nos als requeriments que ens venien des de Conselleria d’Educació: ús de mascareta, ventilació, fluxos de moviment… i, per damunt de tot, separació de metre i mig entre alumnat.

   Encara que Conselleria d’Educació ens donava la possibilitat que el nostre alumnat vinguera a classe en dies alterns, teníem molt clar que anàvem a deixar-nos la pell perquè això no passara. Tot el nostre alumnat havia de vindre al col·legi de manera presencial tots els dies. No anàvem a deixar a ningú enrere.

   Per a aconseguir-ho, desenvolupàrem un protocol d’actuació davant la covid-19 i adaptàrem diferents espais: menjador, aules magnes, sala de professors-audiovisuals, traster, etc. Sense cap dubte, un factor que va ser decisiu per a aconseguir-ho va ser l’ajuda que ens proporcionà la Societat Musical La Lira Carcaixentina, cedint-nos els seus espais per a poder ubicar 3 grups de batxillerat. Novament, gràcies!

   Durant aquests mesos, l’esforç per part del nostre professorat s’ha hagut de multiplicar per a poder cobrir tots els patis, les guàrdies, les classes online. Moltíssimes gràcies a tots i cadascun d’ells i elles. Una vegada més hem demostrat que, per damunt de tot, el més important per a nosaltres són els nostres xiquets i xiquetes. Tot el nostre esforç ha valgut la pena.

   Per últim, hem volgut deixar la part fonamental perquè aquest reconeixement fora una realitat, el nostre alumnat. Han hagut d’adaptar-se, en temps rècord, a unes normes sanitàries que els havíem imposat, de vegades sense entendre massa bé el sentit, però complint-les i acceptant que era pel seu bé. Estem molt orgullosos de tots i totes!

   Junts fem col·le!