Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Graduació de 2n de batxillerat

Graduació de 2n de batxillerat

   El divendres 21 de maig, a les 20 h, celebràrem la graduació de 2n de batxillerat al pati del col·legi San Antonio. Va ser un acte purament formal realitzat respectant els protocols de seguretat davant la covid-19. La baixada d’incidència a la Comunitat Valenciana i la bona temperatura ens han permés, almenys, reunir-nos a l’aire lliure per acomiadar-nos del nostre alumnat i desitjar-los sort amb les proves EBAU que tindran en juny.

   L’acte s’encetà amb una cerimònia religiosa a càrrec dels nostres frares, Fray Juan i Fray Josep, que comptà amb la participació de l’alumnat. Seguidament, arribà l’hora de la imposició de les Taus als nostres xics i xiques perquè sempre recorden el seu pas al nostre centre.

   A continuació, les alumnes Carlota Serra i Andrea Méndez, en representació dels grups de 2n de batxillerat, dedicaren unes paraules als assistents, agraint l’acompanyament que han tingut per part dels professors i professores del col·legi al llarg de tots aquests anys. Després arribà el torn del discurs per part dels tutors de 2n de batxillerat A, Óscar San Francisco, i 2n de batxillerat B, Àngels Lletí.

   Des del col·legi San Antonio de Padua volem desitjar-los tota la sort del món en les proves EBAU i recordar-los que, per al que necessiten, sempre estarem ací per a ells i elles, perquè aquesta sempre serà la seua casa. Sort!