Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Dia dels col·legis Franciscans 2022

 Hui dia 28 d’octubre, els col•legis franciscans celebrem el nostre dia. Som 14 col•legis que gaudim descobrint la singularitat de cada centre, de cada Familia. Per conèixer millor la realitat d’altres centres franciscans, els col·legis s’han intercanviat vídeos, per parelles, explicant el seu dia a dia. A nosaltres ens han tocat els companys del col·legi Sant Francesc de Sabadell.

  Per celebrar el nostre dia, tindrem la felicitació que ens ha enviat des de Titularitat el nostre benvolgut ministre provincial, Fra Juaquín Zurera, y el vídeo que ens enviaven des de Sabadell, on hem pogut comprovar quan tenim en comú amb ells. Després, el nostre alumnat realitzarà un joc, un «Pasapalabra», amb preguntes relacionades amb els col·legis franciscans.

  A més, aprofitant que el dia coincideix amb la volta al col·le contra la leucèmia infantil, el nostre alumnat recorrerà els carrers de Carcaixent per a arreplegar fons per a la investigació contra aquesta malaltia. Estem segurs que el nostre alumnat gaudirà del nostre dia. Des del col·legi San Antonio volem felicitar-vos en aquest dia tan especial.

  Per a acabar, vos deixem en aquest enllaç la carta que ens ha enviat el nostre president de l’equip de Titularitat, Fray Manuel Díaz Buiza. Feliç dia dels col·legis franciscans!