Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Inici de curs 2022-23

Inici de curs

  Aquest dilluns comencem, per fi, un curs sense restriccions. No obstant això, tampoc serà un curs normal, almenys a l’inici. Des d’aquest estiu, ens trobem reformant part del pati i de l’edifici de Primària, i això farà que estiguem uns mesos convivint amb les obres.

  Aquest fet va a marcar l’inici de curs, doncs, ara mateix, no podem disposar de gran part del pati. Per aquest motiu, el primer dia de classe (dilluns 12 de setembre) farem les entrades escalonades. L’alumat de Primària entrarà al centre per la porta del carrer Sénia Bonastre. Allí el professorat els acompanyarà a les seues aules. Com que el pati està en obres, les famílies no podran entrar dins del centre.

  Pel que fa a l’alumnat d’ESO i Batxillerat entrarà per la porta de fusta del carrer Santa Ana (la de consergeria) i pujarà directament a l’Aula Magna (al 1r pis del mateix edifici). Els horaris d’entrada seran els següents:
– A les 9 h entrarà l’alumnat de 1r de Primària.
– A les 9.15 h entrarà l’alumnat de 5é i 6é de Primària.
– A les 9.30 h entrarà l’alumnat de 2n i 4t de Primària.
– A les 9.40 h entrarà l’alumnat de 3r de Primària.
– A les 10 h entrarà l’alumnat de 1r d’ESO.
– A les 10.25 h entrarà l’alumnat de 2n d’ESO.
– A les 10.40 h entrarà l’alumnat de 1r de Batxillerat.
– A les 11.05 h entrarà l’alumnat de 3r d’ESO i PDC.
– A les 11.40 h entrarà l’alumnat de 4t d’ESO i PR4.
– A les 12 h entrarà l’alumnat de 2n de Batxillerat.

  L’alumnat que ve amb autobús i arriba al centre abans de la seua hora d’entrada, entrarà dins i esperarà al menjador fins que siga l’hora de pujar a l’Aula Magna.


HORARIS SETEMBRE

  Des del 13 fins al 30 de setembre, l’horari de Primària serà de 9 h a 13 h (la gent que es queda al menjador eixirà a les 14.45 h) i el d’ESO i Batxillerat de 8.10 h a 13.30 h. L’alumnat eixirà per la mateixa porta que ha entrat. A partir de l’1 d’octubre reprendrem l’horari normal.


AUTOBÚS

  Les persones que vulguen fer ús del transport escolar, hauran de posar-se en contacte amb l’empresa corresponent:
– Autocars Lozano: 96 246 70 85.
– Autocars Briz: 96 244 93 10.


UNIFORME

  Durant el mes de setembre, donades les elevades temperatures que hem tingut els altres anys, l’alumnat de Primària i d’ESO pot vindre al centre amb l’uniforme d’Educació Física del centre.