Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Portes obertes 2021

  Enguany, a causa de la situació excepcional generada per la pandèmia, la jornada de portes obertes serà diferent. Per a nosaltres, el nostre alumnat i les nostres famílies són el més important, així que t’oferim diferents opcions per a adaptar-nos a les teues necessitats. Et proposem 2 modalitats: Visita presencial individualitzada i Jornada de portes obertes Online.

Visita presencial individualitzada

  Per a aquelles persones que vulguen un contacte directe amb el centre, hem preparat visites individualitzades. En aquestes visites només 1 família assistirà en cada torn. D’aquesta manera, vos proporcionarem un tracte més personalitzat al mateix temps que es mantenen totes les mesures de seguretat per tal d’evitar contagis. Els horaris de les visites són:

  Les visites per a les persones interessades en ESO i Batxillerat seran dilluns o dimecres en 3 horaris diferents. Les de Primària seran dilluns o dijous en un únic horari. Per a Infantil, cal posar-se en contacte amb l’Asil (96 243 02 96). En cas que cap horari s’adapte a les teues necessitats, pots posar-te en contacte amb nosaltres cridant al telèfon del centre (96 243 02 50).

  Per a reservar cita, cal inscriure’t al formulari i triar dia i hora. Baix tens uns enllaços per a elegir l’etapa en la qual tens interés. En cas d’estar interessats en més d’una etapa, seleccionar només l’etapa més alta.

Visita virtual online

  Per a aquelles persones que preferisquen vore’ns des de casa, hem preparat una visita virtual que es realitzarà el 30 de març a les 18 h. En ella, vos presentarem el nostre centre i vos explicarem tot el que vulgueu.

Apunta’t!

  Ara que t’hem contat les opcions que t’oferim, elegeix l’opció que millor s’adapte a les teues necessitats (visita presencial individualitzada per a Primària, visita presencial individualitzada per a ESO o Batxillerat i visita virtual online per a totes les etapes). Una vegada entres en l’enllaç, hauràs d’omplir el formulari per a reservar lloc.