Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Protocol davant la covid-19 2021

Protocol d'actuació davant la COVID-19 2021

  Ennguany continuem les restriccions per la covid-19. Mentre els efectes de la COVID-19 no puguen frenar-se, haurem d’adaptar-nos a la situació actual. Hi ha alguns canvis respecte el curs passat, com ara grups de convivència estable en tots els cursos de Primària i separació d’1,2 m en ESO i Batxillerat.

  Hem estat tot l’estiu treballant per a complir amb totes les indicacions de Conselleria i poder oferir al nostre alumnat un entorn segur on poder atendre. De nou, hem adaptat espais, horaris, normes, etc. Encara que és evident que anirem modificant-les en funció de les situacions que anem trobant, ací vos deixem les línies claus del protocol que seguirem:

Protocol d’actuació 2021 davant la COVID-19

  Al document hem volgut resumir uns conceptes generals que anirem explicant amb més profunditat els primers dies de classe. Esperem que ens ajudeu a conscienciar als vostres fills i filles de l’enorme importància de seguir les normes, tant dins com fora del centre.

  A més, vos hem enviat una circular amb tota la informació del primer dia de classe. L’any passat, totes les actuacions que duguérem a terme foren premiades amb el reconeixement a nivell nacional del Premi d’Innovació pel tractament de la covid-19. Enguany, continuarem treballant perquè els nostres xiquets i xiquetes estiguen el més segur possible.