Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Protocol d’actuació davant la COVID-19

Protocol d'actuació davant la COVID-19

  Com ja sabeu, enguany serà un any diferent. Les classes, els patis, les relacions… tot es veurà alterat. Mentre els efectes de la COVID-19 no puguen frenar-se, haurem d’adaptar-nos a la situació actual. Hi haurà molts canvis, esperem que duren el menor temps possible. Mentrestant, demanem la comprensió i suport de tota la comunitat educativa.

  Hem estat tot l’estiu treballant per a complir amb totes les indicacions de Conselleria i poder oferir al nostre alumnat un entorn segur on poder atendre. Hem hagut d’adaptar espais, horaris, normes, etc. Encara que és evident que anirem modificant-les en funció de les situacions que anem trobant, ací vos deixem les línies claus del protocol que seguirem:

Protocol d’actuació davant la COVID-19

  Al document hem volgut resumir uns conceptes generals que anirem explicant amb més profunditat els primers dies de classe. Esperem que ens ajudeu a conscienciar als vostres fills i filles de l’enorme importància de seguir les normes, tant dins com fora del centre.

  En els pròxims dies, enviarem una circular amb tota la informació del primer dia de classe. No tingueu cap dubte que tota la gent que formem part del col·legi ens deixarem la pell perquè els nostres xiquets i xiquetes estiguen el més segur possible.