Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Admissió i matricula 2024-2025


  Ací trobareu la informació més rellevant per formalitzar el procés d’admissió i matriculació per al proper curs. De la mateixa manera que els últims anys, la participació en el procés d’admissió es realitzarà de forma telemàtica.
  Si necessiteu qualsevol tipus d’ajuda durant el procés d’admissió podeu contactar amb el col·legi cridant al telèfon 96.243 02 50 i sol·licitar, mitjançant cita prèvia, una reunió al col·legi per ajudar-vos amb el tràmit.

Calendari

Calendari d’admissió i matriculació 2024-2025

Baremació

  Per raons d’interès públic, s’ha incorporat la presentació, en el moment de formular la sol·licitud d’admissió, d’una declaració responsable que substitueiga la documentació que han de presentar les famílies per acreditar les circumstàncies al·legades per a la baremació. A més, per al punt 13 de baremació (Circumstància específica), es tindrà en compte el fet de ser germà/na o fill/a d’exalumnes, haver posat al nostre centre com a primera opció a l’hora de matricular-se i/o, per al cas de batxillerat, la nota mitjana de l’expedient acadèmic.

Àrees d’Influència

Àrees d’Influència vigents per al curs 2024-2025

  Carcaixent és població d’àrea d’influència única. Mentre que les poblacions del voltant es consideren àrea limítrof.

Procediment d’admissió

  La Conselleria d’Educació ha habilitat una pàgina web amb la informació sobre la matriculació i l’aplicació per a la tramitació electrònica del procediment d’admissió. Recorda que el codi del nostre centre és 46002659.

  Enllaç a la pàgina web:

  La sol·licitud es tramitarà de forma electrònica, no hi haurà sol·licitud en paper. Les persones interessades hauran d’accedir a la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a omplir el formulari electrònic de sol·licitud d’admissió, segons l’ensenyament que corresponga. Ha de presentar la sol·licitud el pare, mare o tutor/a legal de l’alumne o alumna per al/la qual se sol·licita plaça escolar.
Per realitzar la sol·licitud d’admissió necessiteu:

  • Un correu electrònic on rebre les notificacions.
  • Un dispositiu amb connexió a internet.
  • La clau d’admissió, sense ella no es pot sol·licitar plaça escolar (enllaç per a l’explicació de què és la clau). La clau es pot sol·licitar punxant al botó «Clau de l’admissió», dins la pàgina de l’enllaç anterior. Necessitaràs un usuari diferent per cada alumne per al qual sol·licites plaça en aquesta convocatòria telemàtica.

A l’entrar en aquesta pàgina web trobaràs:

  Recorda que els enllaços no estaran actius fins les dates que apareixen al calendari de matriculació.

  Una vegada entres en l’etapa on vols matricular el/la teu/a fill/a (Primària, ESO o Batxillerat), trobaràs els següents enllaços:

  • Clau d’admissió: On podràs crear la teua clau per al procés de matriculació. Ja està actiu.
  • Procés d’admissió: On podràs fer la teua sol·licitud per matricular el/la teu/a fill/a en el centre que vulgues. S’activarà el dia indicat al calendari de matriculació en la columna «Sol·licituds».
  • Llistes provisionals: On, una vegada acabe el període de sol·licituds, podràs vore si el/la teu/a fill/a ha sigut ademés/a al nostre centre de manera provisional (aquest llistat no és definitiu). S’activarà el dia indicat al calendari de matriculació en la columna «Llistes provisionals».
  • Llistes definitives: On podràs vore, de manera definitiva, si el/la teu/a fill/a ha sigut ademés/a al nostre centre. S’activarà el dia indicat al calendari de matriculació en la columna «Llistes definitives».
  • Matrícula telemàtica: On podràs fer, de manera telemàtica, la matrícula del/la teu/a fill/a al centre on haja sigut admés/a. S’activarà el dia indicat al calendari de matriculació en la columna «Matrícula telemàtica».
  Recorda que els enllaços no estaran actius fins les dates que apareixen al calendari de matriculació.
  Necessites ajuda? Ací tens les preguntes més freqüents que et poden permetre resoldre la majoria de dubtes relacionats amb el procés d’admissió.

Normativa

  La Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació, en el títol II estableix el marc en el qual les Administracions educatives han de regular l’admissió de l’alumnat en els centres docents públics i privats concertats, de manera que es garantisca el dret a l’educació, l’accés en condicions d’igualtat i la llibertat d’elecció de centre, atenent una escolarització equilibrada entre tots els centres sostinguts amb fons públics de l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu. Pots consultar aquesta normativa punxant en el botó:

Desempat

  En el següent enllaç pot consultar el resultat de l’sorteig de lletres per al curs escolar 2022-2023. Aquest resultat és vàlid en cas de necessitar desempat per accedir a un centre educatiu: