Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Classes a la Societat Musical La Lira Carcaixentina

Noves aules cedides per la Societat Musical La Lira Carcaixentina

   Quan es treballa amb la il·lusió de fer el millor per als teus xiquets i xiquetes i et trobes amb algú que et facilita les coses, no pots fer més que donar les gràcies. Des del divendres 19 de febrer, l’alumnat de Batxillerat està utilitzant les instal·lacions que la Societat Musical La Lira Carcaixentina ens ha cedit de manera totalment desinteressada.

   Al final del curs passat, la Conselleria d’Educació ens va comunicar que, dins les mesures anticovid, estava el fet de limitar la capacitat de les aules augmentant la distància de seguretat entre alumnes a 1,5 metres. En eixes condicions, no podíem atendre a tot el nostre alumnat de manera presencial tots els dies de la setmana.

   Des d’eixe moment, no paràrem de treballar sense descans per a trobar solucions. Tiràrem parets, adaptàrem espais, desdoblàrem grups i el nostre professorat va duplicar el seu esforç per a garantir que cap alumna ni cap alumne nostre haguera de quedar-se a casa cap dia. I ho aconseguírem. Tenim classes presencials tots els dies per a tot l’alumnat.

   No obstant això, sabíem que no era una situació ideal i continuàrem buscant solucions. Fruit d’aquesta recerca, contactàrem amb la Societat Musical La Lira Carcaixentina i, des del primer moment, ens oferiren tota l’ajuda que ens fera falta. La seua resposta va ser que, com a societat del poble que són, tenien el gust d’ajudar a la gent del poble en allò que pogueren. GRÀCIES, GRÀCIES I MIL VEGADES GRÀCIES!

   A primers de setembre, ens posàrem en contacte amb la Conselleria d’Educació per a sol·licitar el canvi temporal d’aules. Lamentablement, els temes burocràtics de vegades van més lents del que ens agradaria, però, finalment la nostra sol·licitud ha sigut acceptada i el nostre alumnat gaudeix ja d’unes aules espaioses i completament equipades que compleixen amb totes les mesures de seguretat exigides.

   Ara arriba el torn del nostre alumnat. Sabem que aquest canvi serà molt positiu per a la seua formació i volem animar-los a esforçar-se al màxim. Demostrem la gratitud que es mereixen i donem el millor de nosaltres.