Mapa Web

Col·legi San Antonio

Pau i bé!

¡Paz y bien!

Inscripció Jornada Presencial de Portes Obertes 2021

    El dimarts 30 de març a les 18:00 h realitzarem la jornada online de portes obertes del col·legi San Antonio de Padua. Serà una gran oportunitat per a conéixer el nostre projecte educatiu i resoldre tots els dubtes que pugues tindre.

    Deixa’ns les teues dades per a poder contactar amb tu i enviar-te l’enllaç per a les portes obertes. A més, especifica per a quin/s curs/os tindries interés a informar-te (per exemple: «2n d’ESO i 1r de batxillerat»). Una altra cosa, seria genial si ens contares quina informació voldries que t’explicàrem el dia de la jornada de portes obertes (posa-ho en l’apartat de «comentaris»).

    Apunta’t, estem desitjant contar-t’ho tot!

Totes les dades facilitades a través de formularis electrònics i/o mitjançant correu electrònic seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, i l'informem que té vostè dret d'accés a l'fitxer, rectificació i cancel·lació de les seues dades, podent exercitar tals drets. Mitjançant l'enviament dels formularis existents en aquestes pàgines web o mitjançant l'enviament d'un missatge de correu electrònic, el remitent presta el seu consentiment a l'tractament automatitzat de les dades incloses en el mateix. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers.